Trivselföreningen

Trivselföreningen driver kiosken vid festplatsen / Getnäs. Där kan du köpa kvällstidningar, godis, kaffe, läsk mm. Du kan även spela minigolf eller boule på de fina banorna.

Trivselföreningen har ny hemsida. Se trivselforeningen.com för aktuella aktiviteter.

Artiklar relaterade till Trivselföreningen

 • Förstörelse på Getnäs 8 september, 2015

  Maggan i Trivselföreningen postade ikväll följande i Facebookgruppen Bränntorp: Var idag och tömde vattnet på taket vid "lilla " scenen på Getnäs och upptäcker att någon /några har bränt hål på taket. Blir så besviken och ledsen över att det inte kan få vara ifred och helt. Vi har i år plockat slängda kondomer på dansbanan, ...

 • Valborgsmässofirande 2015 30 april, 2015

  Maggan meddelar att Valborg firas på Getnäs klockan 19 på Valborgsmässoafton, alltså torsdag 30 april. Det finns enligt uppgift glass i kiosken!

 • Höstmarknad på Getnäs 11 september, 2013

  Årets höstmarknad går av stapeln den 5 oktober klockan 14. Vill du delta bara kom till Getnäs någon timme innan utsatt tid. Medtag eget bord.

 • Aktiviteter på festplatsen (Getnäs) 18 juni, 2012

  Undrar ni vad som händer på Getnäs framöver. Till exempel i midsommar? Ta en titt på Trivselföreningens hemsida, http://trivselforeningen.com/ Och kom ihåg, Bränntorps midsommarfirande går av stapeln på midsommardagen, klockan 14:00.

 • Kiosken är nu stängd för vintern 7 november, 2011

  Maggan meddelade i forumet att lördagen 5 november var sista lördagen kiosken höll öppet i år, och att alla är varmt välkomna i vår igen. Trevlig vinter!

 • Kiosken öppen lördagar i oktober 2 oktober, 2011

  Maggan meddelar att kiosken är öppen lördagar 14-16 under oktober månad. Läs mer: http://branntorp.se/forum/viewtopic.php?f=7&t=479&p=638#p638

 • Jazz i Simonstorp 21 juli, 2011

  Du glömmer väl inte jazzfestivalen i Simonstorp på lördag 23 juli? Se mer på trivselforeningen.com

 • Midsommar på Getnäs på lördag 22 juni, 2011

  På lördag den 25e (midsommardagen) är det dags för midsommarfirande på festplatsen. Se anslag i området för detaljer.

 • Valborgsmässofirande med tipspromenad 28 april, 2011

  Glöm inte årets valborgsmässofirande på Getnäs, med start 19:00 lördag 30 april. Nytt för i år är en tipspromenad. Arrangör är Trivselföreningen.

Fler artiklar...