Fiberinfo för de närmast sörjande

Ni som väntar på bredband via fiber har ju fått besked om att man tyvärr inte hinner bli klara till årsskiftet som tidigare sagts.
De som har tagit kontakt med Bredbandsbolagets kundtjänst för närmare information har gått till svar att man inte kan räkna med fiber förrän mars eller senare i vår!
En del har sagt upp sitt tidigare bredband och TV från januari(undertecknad också). Jag har krävt en förklaring och en snabbare hantering av ärendet.
Jag redovisar Telenors svar:
”Vi beklagar verkligen att det har blivit försenat, självklart är detta högsta prioritet att få klart detta så fort som möjligt.

Jag har pratat med byggledaren och som jag förstått det är det allra mesta redan klart. Däremot kan man aldrig förutse att saker kan hända längs vägen när man ska kontrollera det sista. Därför är det väldigt svårt att lova ett skarpt datum.

Ambitionen är att få klart allting så fort som möjligt direkt inpå nästa år. Rullar allting på som det ska behöver det inte alls ta många dagar innan det fungerar men det kan alltid ske oförutsägbara händelser.

Förhoppningen är verkligen att ni ska ha det fungerande under januari. Jag tror att svaret ni fått från kundservice bygger på att man vill vara väldigt noggrann med att ha marginal med vad man lovar.

De som arbetar med detta jobbar på för fullt och gör allting för att förseningen ska bli så kort som möjligt.”

Vi får väl vänta och se hur det går.

Hälsningar

Mats Lööf