Höstmöte, arbetsdag och vattenkranar

Vi i styrelsen vill tacka alla Bränntorpsbor som bidrog till ett bra genomfört höstmöte. Likaså vill vi tacka alla som genom att delta i våra arbetsdagar hjälper till att hålla området i gott skick. I år har vi med gemensamma krafter exempelvis fått ny sand på boulebanan, grusat stigen till Trollgölen och rensat hela Sjöstigen. Dessa och övriga gemensamma insatser är det som gör Bränntorp till just vårt fina Bränntorp. Har ni exempel på fler goda insatser så informera gärna om detta. Ser ni något som behöver åtgärdas eller förbättras så tveka inte att informera styrelsen.

Läcker er vattenkran?

Vi vill även be alla att kontrollera tätheten på era vattenkranar, dvs de kranar som vid tomtgränser ansluter till vårt gemensamma vattennät. Stäng helt enkelt er kran och kontrollera att ni inte fortfarande har rinnande vatten vid tex er diskbänk. Om det fortfarande kommer vatten så felanmäl då detta genom att skicka ett mail till branntorpsvagstyrelse@gmail.com så kommer er kran åtgärdas när vattnet stängs av inför vintern.

Information via mail

Information via mail sker på två sätt. Information via hemsidan får man genom att skriva in sin mailadress i fältet till höger här på hemsidan ”FÅ NYHETER VIA EPOST”. Styrelsens mer formella utskick kan man få via mail genom att anmäla sitt önskemål via ett mail till branntorpsvagstyrelse@gmail.com.

.