Lite av varje – information från vägföreningen

Elavbrott

I går var det nära ögat att hela Bränntorp brann upp. En brand uppstod i ledningsgatan som löper förbi Rävstigen och en kraftledningsstolpe fattade eld. Ett rådigt ingripande av boende på Rävstigen hindrade utvecklingen av en fullskalig brand i en uttorkad skog. Brandkåren kom och slutförde släckningsarbetet. Orsaken till branden får vi återkomma till. Branden innebar att elen slogs ut i hela området. Stora skador på stolpen samt i kablar samt kopplingar. Elen kom sedan tillbaka i omgångar men tyvärr så var den delen där vattenverket finns sist i kön att komma igång. Elen var borta som mest i 10-11 timmar men för de fastigheter som ligger längst bort från branden kom elen tillbaka redan vid 20.00 på kvällen.

Förväxlad cykel

Sedan en efterlysning: En svart damcykel som stod parkerad vid stora badet i torsdags eftermiddag försvann och istället lämnades en annan svart damcykel på platsen. Förväxlingen går att lösa om ni hör av er till Gunnel Nilsson, Vargstigen 6.

Arbetsdag och höstmöte

Höstens arbetsdag samt Vägföreningens höstmöte kommer att äga rum den 6 oktober.
Kallelse kommer att skickas ut i god tid. Goda idéer om vad som ska göras i ditt område bör födas i god tid. Behövs material så kontakta din områdesansvarig. Vi hoppas på stor uppslutning på båda aktiviteterna.
Styrelsen